Algemene info

Wat moet ik doen om aan wedstrijden te kunnen deelnemen?
Om aan KNHS wedstrijden te kunnen deelnemen moet je lid zijn/worden van een rijvereniging die is aangesloten bij de KNHS, zoals onze rijvereniging de Wouwse Plantage Ruiters. Als je lid wilt worden van onze vereniging, stuur dan dan een e-mail naar secretariaat@wouwseplantageruiters.nl.

Als je lid wordt van onze rijvereniging, dan word je door onze vereniging aangemeld bij de KNHS. Vervolgens kun je inloggen op de website van de KNHS en een startpas aanvragen.

Info over de startpas
De startpas is combinatiegebonden. Dus als je bijvoorbeeld met twee verschillende paarden/pony’s wedstrijden wilt rijden, dan heb je twee startpassen nodig.

Kosten startpas ruiter en paard (2020):
1e startpas ruiter & paard: € 118,00 (12 maanden geldig)
2e startpas ruiter & paard: € 109,00 (12 maanden geldig)
3e startpas ruiter & paard: € 106,00 (12 maanden geldig)
4e startpas ruiter & paard: € 103,00 (12 maanden geldig)
5e en volgende startpas ruiter & paard: € 100,00 (12 maanden geldig)

startpas ruiter & paard: € 49,00 (één maand geldig)
startpas ruiter & paard: € 29,25 (één week geldig)
startpas ruiter & paard: € 19,50 (één dag geldig)

Op de website van de KNHS staan ook de tarieven van de startpassen voor pony’s. Zie de volgende link voor alle tarieven: https://www.knhs.nl/media/15284/tarievenlijst-2020.pdf.

Hoe schrijf ik me in voor wedstrijden?
Je kunt je voor veel wedstrijden online inschrijven op de website van de KNHS. Is online inschrijven niet mogelijk, dan kun je je inschrijven voor de wedstrijd met behulp van het KNHS inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is te downloaden op de website van de KNHS.
Voor meer info of wil je je inschrijven voor wedstrijden, kijk dan op de website van de KNHS: https://www.knhs.nl/top-sport/meedoen-aan-wedstrijden/inschrijven-voor-wedstrijden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over meedoen aan wedstrijden en/of de startpas, neem contact op met de KNHS servicedesk: 0577-408300 of servicedesk@knhs.nl.