Lid worden

Als u met uw paard wilt deelnemen aan wedstrijden, dan kunt u lid worden van onze paardensportvereniging de Wouwse Plantage Ruiters (WPR) en dient u ook lid te zijn / te worden van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).
Als u lid wordt van onze vereniging, dan wordt u door het secretariaat van onze vereniging als lid van onze vereniging aangemeld bij de KNHS.
U ontvangt vervolgens van onze vereniging een factuur voor zowel het lidmaatschap van onze vereniging als voor uw lidmaatschap van de KNHS (als u nog geen lid bent van de KNHS) en de verplichte KNHS Kring West Brabant bijdrage (alleen van toepassing als u een startkaart hebt of aanvraagt bij de KNHS). Onze vereniging draagt vervolgens het KNHS- lidmaatschapsgeld af aan de KNHS en de KNHS kringbijdrage af aan de Kring West Brabant.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met ons secretariaat via e-mail: secretariaat@wouwseplantageruiters.nl of telefonisch op 06-13426690

In onderstaand overzicht staan de jaarlijkse kosten voor het lidmaatschap van de Wouwse Plantage Ruiters (WPR) en daaronder de verplichte kosten die betaald moeten worden aan de KNHS en de Kring West Brabant om aan wedstrijden deel te mogen nemen.
Nadat je lid bent geworden van onze vereniging kun je zelf op de website van de KNHS je startpas regelen. De kosten van een startpas vind je op de website van de KNHS https://www.knhs.nl/kennisbank/publicaties/tarievenlijsten.
De kosten van de startpas dien je zelf rechtstreeks aan de KNHS te voldoen.

Contributie vereniging Wouwse Plantage Ruiters  € 30,00 per jaar
Contributie vereniging Wouwse Plantage Ruiters (tweede en volgend gezinslid € 15,00 per jaar
Lidmaatschap KNHS eerste gezinslid (vanaf 2019) € 25,00 per jaar
Kringbijdrage Kring West Brabant per combinatie € 5,25 per jaar

Van de verenigingscontributie worden alle kosten betaald om de vereniging in stand te houden en activiteiten te kunnen organiseren.

Het lidmaatschap van WPR en de KNHS geldt per kalenderjaar en wordt aan het eind van ieder jaar automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan zo snel mogelijk af bij onze vereniging, maar in ieder geval vóór 30 november.
Je startpas kun je op ieder gewenst moment alvast afmelden via MijnKNHS.nl.

Wil je lid worden van onze vereniging, vul dan onderstaande gegevens in en klik op de button ‘Verzenden’. Na ontvangst van je gegevens nemen wij per e-mail contact met je op om je lidmaatschap te bevestigen.
Indien je na twee werkdagen geen reactie ontvangen hebt, kijk dan of het bericht niet per ongeluk in je spambox of bij ongewenste e-mail terecht is gekomen.   

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht